Gå direkt till innehållet - skippa över menyn
Vi använder cookies på den här sidan. Om du stannar kvar på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. Läs mer härx

Så marknadsför du din annons på Bytesverket

Det är inte alltid lätt att i rätt ögonblick och vid rätt tidpunkt hitta ett perfekt lägenhetsbyte som är möjligt just då du vill byta bostad. Det gäller att ha lite tajming och ibland lite tur, men för att maximera dina chanser till ett lyckat lägenhetsbyte finns det fler alternativ till en annons på Bytesverket, dessa alternativ är inte enskilt lika effektiva men kan fungera bra som ett komplement till din annons.

På Facebook finns så kallade ”grupper” som inriktat sig på bostäder och på just lägenhetsbyte. Dela din annons i dessa grupper för större spridning. Tänk också på dina egna kontakter på sociala medier. Egna vänner och bekanta har alltid större benägenhet att dela och sprida vänners budskap vilket ger er annons ännu större spridning. Under rubriken "Mina sidor" högst upp i högra hörnet kan du enkelt dela och redigera din annons via "mina annonser" på Facebook. Med delningsknappen som heter "Publicera din annons på Facebook" delas enkelt hela din annons med bild på Facebook.

Bytesverket - facebook

Ytterligare exempel på spridning av din annons kan vara att sätta upp lappar på stan med information om att man vill byta lägenhet. Om du lagt in en annons på Bytesverket.se finns under ”min sida” och under mina annonser en färdig mall för just ditt objekt färdigt att bara skriva ut.