Gå direkt till innehållet - skippa över menyn

Våra allmänna villkor vid användning av Bytesverket

Bytesverket tillhandahåller en tjänst via vår plattform för att underlätta och hjälpa människor att byta bostad mellan varandra. Detta ger ingen garanti att få ett byte genomfört eller godkänt.

Genom att registrera dig på bytesverket.se godkänner du följande villkor:

Vi på bytesverket kan inte lämna några garantier eller ta något ansvar för hur du lyckas med ditt bostadsbyte via vår tjänst. Det är upp till parterna själva att ansvara för att bytet genomförs på ett korrekt sätt. Tänk på att det enligt svensk lag är förbjudet att på något sätt erbjuda eller kräva betalning för byte av bostad.

Bytesverket tar inget ansvar för information eller material som publiceras av våra medlemmar. Däremot tillåter inte bytesverket annonstexter eller bilder som kan uppfattas kränkande eller stötande. Det är upp till Bytesverket att bedöma om en annons kan uppfattas på ett kränkande sätt. Bytesverket förbehåller sig rätten att ta bort sådana annonser.

Bytesverket förbehåller sig rätten att läsa all konversation som görs mellan parterna i systemet.

När du lägger upp en annons på bytesverket ger du oss rätt att i marknadsföringssyfte använda din annons på andra sidor och i andra marknadsföringskanaler och förfoga över innehållet utan rätt till ersättning. Den rätten gäller även om er annons är borttagen från bytesverkets sida.

Vi förbehåller oss rätten att rätta fel, göra ändringar och/eller stänga ner hela eller delar av sidan för kortare underhåll och vidareutveckling.

Bytesverket hålls ej ansvarig för om tredjeplats leverantör gör sidan oanvändbar.

Användaren godkänner att Bytesverket ej tar ansvar för eventuella tvister som kan uppstå mellan parter inblandade i bostadsbyte som har förmedlats via Bytesverket

Bytesverket har rätt att stänga konton utan förvarning om vi misstänker bedrägeri eller på annat sätt missbruk av tjänsten.

I om med att ni blir medlemmar på Bytesverket ger du oss tillåtelse att vi registrerar och sparar uppgifter så som:

  • Namn
  • Adress
  • E-postadresser
  • Telefonnummer

Vi registrerar ovan uppgifter för att kunna leverera information till er. Inga uppgifter lämnas till tredje part eller säljs vidare. Däremot accepterar du att få information och reklam från Bytesverket under och efter användandet av tjänsten. Du accepterar även att dina uppgifter i marknadsförings syfte får användas av företagets andra grenar som enbart arbetar inom bostads segmentet. Vill du bli borttagen ur våra register kan du maila till info@bytesverket.se från den adress som du vill ta bort.

Integritetspolicy

Läs mer här