Gå direkt till innehållet - skippa över menyn

Hur kontaktar jag andra annonsörer som vill byta bostad

Enkelt att kontakta andra annonsörer

När du annonserar om lägenhetsbyte på Bytesverket är det enkelt att kontakta andra annonsörer som vill byta bostad genom vår meddelande tjänst. Om du vill kontakta någon i en uppkommen byteskjedja trycker du bara på "meddelande" i den annons du vill fråga något om. Ett meddelande sänds då till den annonsörens privata meddelande korg som finns högst upp på startsidan. Därifrån kan sedan denna svara på din fråga eller fundering.

Likaså kan andra annonsörer som vill byta bostad och som har en annons på Bytesverket kontakta dig via meddelande tjänsten och därigenom ställa frågor om din lägenhet. Viktigt är därför att regelbundet besöka sin egen unika meddelande sida som finns under "Meddelande" högst upp på startsidan. När du har ett eller flera meddelanden från andra annonsörer som vill byta bostad kommer en siffra dyka upp med det antalet meddelanden du har. Detta förutsätter dock att du är inloggad vilket innebär att det är viktigt att regelbundet besöka din profil och svara på meddelanden samt bekräfta intresse av inkommande bytesförslag.

Du kan även kontakta en annonsör som vill byta bostad men som inte matchat din annons via meddelande knappen. Det gör du på den oranga knappen med texten "Kontakta annonsören" som finns på varje annons i på höger sida på annonsen. Detta kallar vi för en manuell matchning.