Gå direkt till innehållet - skippa över menyn
Vi använder cookies på den här sidan. Om du stannar kvar på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. Läs mer härx

Var finner jag mina förslag på matchade lägenhetsbyten

Under knappen ”Bytesförslag” i övre listen på startsidan finner du dina matchade lägenhetsbyten i den så kallade byteslistan. Om det för tillfället endast finns en text när du öppnar listan har din annons tyvärr ännu inte matchat mot någon lägenhetsbyte. 

När matchningarna och fler byten börjar trilla in kommer din byteslista fyllas på med lägenhetsbyten som matchar mot din annons. Antalet matchningar kommer du också kunna se som en siffra i listen för dina bytesförslag på startsidan. Trycker du på denna siffra kommer din byteslista fram.

Vid länken ”visa” längst ut till höger på varje matchning finner du en siffra. Om du trycker på siffran visas själva lägenhetsbytet i sin helhet. Siffran indikerar hur många byten din annons är matchad mot och det står alltid 1 när det är ett direktbyte eftersom det bara kan finnas 1 matchning på ett sådant byte. Däremot kan de stå en högre siffra om det är ett triangelbyte som matchar.