Gå direkt till innehållet - skippa över menyn

Var finner jag mina förslag på matchade lägenhetsbyten

Var finner jag mina bytesförslag på matchande lägenhetsbyten

Under knappen ”Bytesförslag” i övre listen på startsidan finner du dina matchade lägenhetsbyten i den så kallade byteslistan.  Den öppnas också direkt du loggar in i ditt konto. Om det för tillfället endast finns en text när du öppnar listan har din annons tyvärr ännu inte matchat mot någon lägenhetsbyte.

När matchningarna och fler byten börjar trilla in kommer din byteslista fyllas på med lägenhetsbyten som matchar mot din annons. Antalet matchningar kommer du också kunna se som en siffra i listen för dina bytesförslag på startsidan. Trycker du på denna siffra kommer din byteslista fram.