Vi använder cookies på den här sidan. Om du stannar kvar på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.Läs mer härx

Var finner jag mina förslag på matchade lägenhetsbyten

Var finner jag mina förslag på matchade lägenhetsbyten

Under knappen ”Bytesförslag” i övre listen på startsidan finner du dina matchade lägenhetsbyten i den så kallade byteslistan. Om det för tillfället endast finns en text när du öppnar listan har din annons tyvärr ännu inte matchat mot någon lägenhetsbyte.

När matchningarna och fler byten börjar trilla in kommer din byteslista fyllas på med lägenhetsbyten som matchar mot din annons. Varje rad i listan representerar ett matchat byte. Trycker du på respektive annonsnummer eller adress öppnar du annonsen för lägenheten som matchar mot din annons.

Vid länken ”visa byten” längst ut till höger finner du en siffra. Om du trycker på siffran visas själva lägenhetsbytet i sin helhet. Siffran indikerar hur många byten din annons är matchad mot och det står alltid 1 när det är ett direktbyte eftersom det bara kan finnas 1 matchning på ett sådant byte. Däremot kan de stå en högre siffra om det är ett triangelbyte som matchar.