Gå direkt till innehållet - skippa över menyn
Vi använder cookies på den här sidan. Om du stannar kvar på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. Läs mer härx

Vad innebär favoriter

Om du är inloggad och gör en manuell sökning på bostäder från knappen ”sök annons” kan du längst ut på höger sida om varje annons markera den som favorit. Det markerade objektet kommer då att markeras med en stjärna samt läggas i en lista under fliken favoriter under "Mina sidor". På så sätt kommer det bli enklare för dig att hitta intressanta objekt som du senare kanske vill återvända till.

Observera att om du favorit markerar en annons innebär det inte att man intressemarkerar objektet. Det påverkar alltså inte byteslistan och byteskedjan för inblandade vilket påverkas när man intresse anmäler ett objekt.

Ett tips är ändå att direkt intresse markera objektet med JA om du är intresserad eftersom objektet med stor sannolikhet även är intressant för fler personer som vill byta bostad.

Det finns ytterligare ett sätt att intresse markera en annons när du vill genomföra ett lägenhetsbyte. I söklistan finns nämligen två olika vyer för att söka på objekt och dessa är dels en radlista med alla objekt men du kan även högst upp i listan via det två blå boxarna byta vy till att se alla objekt i större format och med större bild. Om du väljer den större vyn kan du längst upp i vänstra hörnet på varje bild markera annonsen som favorit genom att trycka på det grå hjärtat. Hjärtat kommer då att ändra färg till rött och även lägga sig i listan för favoritmarkeringar i listan under "Mina sidor". Du kan sedan alltid ta bort favoritmarkeringen från listan eller direkt svara JA för att intresse markera lägenheten.