Gå direkt till innehållet - skippa över menyn

Vad innebär favoriter

Favorit markera en annons för att hitta den lättare senare

Om du är inloggad och gör en manuell sökning på bostäder från knappen ”sök annons” kan du längst ut på höger sida om varje annons markera den som favorit. Det markerade objektet kommer då att markeras med en stjärna samt läggas i en lista under fliken favoriter under "Mina sidor". På så sätt kommer det bli enklare för dig att hitta intressanta objekt som du senare kanske vill återvända till.

 

 

Observera att om du favorit markerar en annons innebär det inte att man intressemarkerar objektet. Det påverkar alltså inte byteslistan och byteskedjan för inblandade vilket påverkas när man intresse anmäler ett objekt.

Ett tips är ändå att direkt intresse markera objektet med JA om du är intresserad eftersom objektet med stor sannolikhet även är intressant för fler personer som vill byta bostad.

När du markerat en annons som favorit hamnar den i listan för favoritmarkeringar i listan under "Ditt konto". Du kan sedan alltid ta bort favoritmarkeringen från listan eller svara JA för att intresse markera lägenheten genom att besöka annonsen i listan för favoriter.