Gå direkt till innehållet - skippa över menyn

Presentera din annons med film ger ett bättre resultat

Att byta bostad kan ofta ha sina utmaningar och därför är det viktigt sticka ut i mängden genom att exempelvis skapa en annons med film. Det är ett mycket visuellt medium som fångar tittarnas uppmärksamhet snabbt och effektivt. Det är enkelt att berätta en berättelse, visa din bostad och skapa känslomässig koppling till tittarna genom rörelse och kanske ljud. Att skapa en annons med film har flera fördelar och hjälper till att göra din annons mer lockande och engagerande. På Bytesverket kan du annonsera med film vilket numera är ganska enkelt att själv skapa genom din telefon. Det är faktiskt lättare än du kan tro

Här är några ytterligare och viktiga fördelar med att videoannonsering:

 

 • Högre engagemang: Videoannonser tenderar att generera högre engagemang och längre tittartid än andra typer av annonser, vilket ger dig mer tid att förmedla ditt budskap och övertyga potentiella kunder.

 • Bättre minnesvärde: Människor tenderar att komma ihåg videoinnehåll bättre än text eller statiska bilder. Detta ökar chanserna att just din bostad fastnar i tittarnas minne.

 • Delningsbarhet: Videor har stor potential att bli virala och delas på sociala medier och andra plattformar. Om din videoannonsering är engagerande och delningsvärd, kan den nå en mycket bredare publik än du först räknade med.

 • Bättre konverteringar: Videoannonser har visat sig leda till högre konverteringsfrekvenser jämfört med andra format. Tittare som har sett din produkt eller tjänst i aktion har oftast en ökad benägenhet att genomföra ett köp.

 • Flexibilitet: Videoannonser kan anpassas till olika plattformar och enheter, inklusive mobiltelefoner, surfplattor och datorer. Du kan också experimentera med olika längder och format för att se vad som fungerar bäst.

 • Möjlighet till storytelling: Video ger dig möjlighet att berätta en historia om din bostad på ett mer engagerande sätt än text eller bilder. Detta kan hjälpa till att skapa en starkare koppling med den som ser din film.

 • Sammanfattningsvis kan video eller film annonsering vara en kraftfullare komponent i din marknadsföring, särskilt om du vill engagera din målgrupp på ett kreativt och effektivt sätt. 

  Tipsa gärna andra om artikeln

  Fler tips & nyheter från Bytesverket

  Checklista för en smidigare flytt - Så planerar du bäst din flytt

  Checklista för en smidigare flytt - Så planerar du bäst din flytt

  Ska du flytta finns det mycket att tänka på. Här har vi sammanställt en checklista för att underlätta din flytt

  Läs artikeln
  Flyttstädning - Checklista och tips

  Flyttstädning - Checklista och tips

  Flyttstädning går inte att jämföra med en vanlig veckostädning och därför är både tid och planering viktig

  Läs artikeln
  Byta lägenhet Göteborg - Så lyckas du bäst

  Byta lägenhet Göteborg - Så lyckas du bäst

  Byta lägenhet i Göteborg är lättare än man kan tro. Här går vi igenom vad som är bra att tänka på och vad du måste veta.

  Läs artikeln