Vi använder cookies på den här sidan. Om du stannar kvar på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.Läs mer härx

Bostad för byte finnes på Gamla Enköpingsvägen 130B, Sundbyberg

Gamla Enköpingsvägen 130B

Adress
Gamla Enköpingsvägen 130B, 174 61 Sundbyberg
Storlek
55 kvm / 2 rum
Hyra
10 300 kr/mån
Våning
3 tr
Typ
Hyresrätt
Hyresvärd
Wåhlin Fastigheter
Område
Sundbyberg

Bostad 1 - Beskrivning

En välplanerad nybyggd (2018) 2a på 55 kvm med den bästa planlösningen. Hyran är 10369. Den kan räknas som en 2,5a p.g.a. den stora klädkammaren som finns i lägenheten som vi har använt som arbetsrum. Den kan gott och väl användas som ett till sovrum om man vill. Det stora sovrummet har dessutom 2 dörrar, så man kan dela det i 2 så får man totalt 3 mindre sovrum om man vill!

Varmgarage, tvättstuga samt förråd finns i källaren till huset. Det är även framdraget rör och el för tvättmaskin i badrummet. Inget ljud utifrån eller från grannar då det är nybyggt. Stor balkong.

Lägenheten finns i Stora Ursvik i norra Sundbyberg som är en lugn och mysig nybyggd stadsdel med god sammanhållning mellan invånarna, många barnfamiljer, nära till naturen men ändå nära stan. 5 minuters promenad till buss som enkelt tar dig till till tunnelbanan i Hallonbergen, Rissne eller Sundbybergs Centrum. Man kan även gå till tunnelbanan i Rissne/Hallonbergen på ca 10-15 minuter. Restid till T-centralen är 30 min. Det mesta finns inom 5-10 minuters bilresa så som Mall of Scandinavia, Bromma Blocks, Barkarby och City.
Det mesta i Ursvik är nybyggt och fortfarande på uppbyggnad, just nu är bygget med tvärbanan i full gång och den är klar våren 2022. Det byggs även ett nytt torg vid tvärbanan där det kommer affärer och restauranger och olika service. Den äldre delen av Ursvik är ett mysigt villaområde i direkt anslutning till skogen som bjuder på fina promenad och träningsmöjligheter i naturreservatet Igelbäcken. Perfekt för er som gillar nybyggt och hög och modern standard med naturen runt hörnet :) Läs gärna mer på www.ursvik.se

Vi trivs jättebra i Ursvik men har jobb, vänner och familj på södra sidan av Stockholm och vill därav ta oss till en annan del av stan. Allt från Bromma och nedåt är av intresse. Helst 40kvm och uppåt. 1,5 rum eller 2+.


För oss betyder att man är beredd att komma på visning om man klickar ”ja” och framförallt att man svarar på meddelanden om man klickat ja.

/ Josefin & David

Detaljer

Hiss
Balkong/Terass
Tvättstuga
Diskmaskin
Barnvänligt
Ej nedre botten

Bostad 1

Storlek
Minst 40 kvm / Minst 1 rum
Max hyra
10 000 kr/mån
Typ
Hyresrätt
Områden
Norrmalm / Gamla Stan
Kungsholmen / Essingeöarna
Vasastan
Östermalm / Gärdet / Djurgården
Södermalm / Gröndal
Hammarby / Årsta / Enskede Gård / Sjöstad
Johanneshov / Enskededalen
Hägersten
Saltsjö / Nacka / Hammarby
Bromma
Solna
Sundbyberg
Ekerö / Drottningholm
Lidingö

Annonsör

För att kunna kontakta annonsören och se alla detaljer måste du själv ha en annons

Aktiv 1 dag sedan

Annons

74 visningar