Gå direkt till innehållet - skippa över menyn

Byta lösenord, e-post eller telefonnummer

För att byta lösenord, e-post eller telefonnummer loggar du först in längst uppe i högra hörnet på startsidan under "Logga in" Därefter väljer du "Ditt konto" och sen "konto" i listan. Du får då upp en överskådlig bild för att enkelt byta lösenord, e-post elle telenummer. Vill du av någon anledning ta bort ditt konto helt kan du göra det via den röda knappen längst ner på sidan.  Du måste vara inloggad för att kunna byta uppgifter och ta bort konto