Gå direkt till innehållet - skippa över menyn

Bostad för byte finnes på Montörvägen 1, Bromma

shuffle
1 mot 1

Montörvägen 1

Nyrenoverad och stambytt med nyinstallerad säkerhetsdörr (klar augusti 2022) 3:a på 68 kvm högst upp på tredje våningen med minimal insyn i Abrahamsberg, Bromma.

Välplanerad ljus och fräsch lägenhet med genomgående planlösning och fönster i två väderstreck. Ljuvlig utsikt över hustaken, trädtopparna och himlen med möjlighet att avnjuta såväl soluppgång som solnedgång. Stor balkong i söderläge (ingen annan balkong vägg i vägg). Endast grannar under och bredvid.

Hela lägenheten är nymålad i vitt med vackert stengolv i hallen och nylagt fiskbensparkett i vardagsrummet. I vardagsrummet finns en underbar öppen spis, som trots att den är ur bruk, adderar en hög mysfaktor med möjlighet att tända blockljus i.

Förvaringsmöjligheterna är mycket stora med två rymliga garderober i hallen, en stor garderob (med två klädstänger) i sovrummet och ytterligare en garderob i det andra rummet. Samtliga garderober har djupa överskåp med extra förvaringsutrymme.

Köket är charmigt och funktionellt med diskmaskin, inbyggd ugn och mikrovågsugn. Sittplats i köket - köksbord och fyra personer.

Badrummet är fräscht och nykaklat med duschutrymme och glasdörrar samt stort badrumsskåp med belysning. Golvvärme samt handdukstork. Förberett för tvättmaskin.

Mycket nära till tunnelbana (utan störas av den) och buss samt tvärbana i närliggande områden (Alvik). Matbutik, caféer och postombud runt hörnet. Cykel- och promenadavstånd till bad i Mälaren och närhet till promenader längs vattnet och i grönska.

Cykelrum i källaren. Hiss saknas.

Jag har bott i mysiga Abrahamsberg sedan 2006 och trivs mycket bra, rekommenderar området varmt.

Uppdaterad hyra 2023 är 10 023 kr per månad.

Om bostaden

Typ

Hyresrätt

Storlek

68 kvm / 3 rum

Hyra

10 023 kr

Hyresvärd

Privat

Våning

3 tr

Område

Bromma

Detaljer

done Nyrenoverat

done Balkong/Terass

done Diskmaskin

done Ej nedre botten

De vill byta till

Typ

Hyresrätt

Minst antal rum

2

Minsta boarea

40 kvm

Max hyra

10 000 kr

Områden / städer

Norrmalm / Gamla Stan

Kungsholmen / Essingeöarna

Vasastan

Östermalm / Gärdet / Djurgården

Intresserad av bostaden?

För att kunna kontakta annonsören och se alla detaljer måste du själv ha en annons.