Vi använder cookies på den här sidan. Om du stannar kvar på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.Läs mer härx

Bostad för byte finnes på Sjösavägen, Bandhagen

Sjösavägen

Adress
Sjösavägen, 124 55 Bandhagen
Storlek
73 kvm / 3 rum
Hyra
8 300 kr/mån
Våning
2 tr
Typ
Hyresrätt
Hyresvärd
Wallenstam
Område
Bandhagen / Högdalen

Bostad 1 - Beskrivning

OBS! SE HIT alla goa bytare...


Jag är seriös i mitt byte, så var jätte gulliga och inte markera min lght om du inte är intresserad av att gå vidare med visningar. Det är frustrerande både för mig och andra bytare att ha en massa falska gröna byten som inte svarar på meddelanden.


Så för vår allas trevnad här inne.. Vid grönt byte, så avmarkera gärna om det inte är intressant att gå vidare.


Tack snälla på förhand :)


Ljus gavel lägenhet med balkong. Inga grannar på sidorna av balkongen. Sol från tidiga morgon till ca 14.30.

Genomgående lägenhet med fönster i tre väderstreck på andra våningen. Väldigt lugnt område mellan Bandhagen och Högdalen, nära intill Bäckahagens skola, daghem och Bandängen. 73kvm, Exakta hyran är 8343krBott här i samma hus sen 2001, först i en 4:a och här sen 2007. Trivs kanon, men nu när inga barn hemma, är den lite för stor för oss.. Söker gärna något mindre. (alt en 4:a till ett triangelbyte, helst ut med gröna linjen söderut.Två stora sovrum bort ifrån varandra. Ett sovrum med klädkammare och två ingångar. (finns liknande 3:or som smällt upp en vägg och gjort som en mini 4:a pga två ingångar)


Fint kök med matplats för ca 7 personer (har tidigare haft ett större bord åt andra hållet.


Stort V-rum med plats för större soffor samt arbetshörna, läshörna el matbordInbyggda garderober i hall. Helkalkat badrum med badkar och fönster..Trevliga grannar, inget stök på gård eller nåt sånt och mkt lugna grannar.. (Jag önskar detsamma dit jag flyttar)5 min gångavstånd till Högdalens C med alla tänkbara affärer och T-bana (grön linje 19) samt bussförbindelse. 20 min till stan med T-bana, 10-12 min med bil..Nära grön/ströområden och den stora parkleken Bandängen, ett litet paradis för barn i alla storlekar, liksom Högdalens Skatepark.Stor tvättstuga i huset med 3 stora tvättmaskiner, 2 torktumlare, torkskåp samt torkrum.. Källare, cykel o barnvagnsrum. Hyresvärd Wallenstam.


Till våren planeras besiktning av fönstren och åtgärd, antingen slipa och ommåla, men mer troligt att fönstren och balkong bytes ut.Söker 1,5:a till 2:a el mindre 3:a. Gärna lugnt område. Inte västerort el norra sidan, (alt sökes en 4:a till ett triangelbyte, gröna linjen söderut)

Detaljer

Balkong/Terass
Badkar
Tvättstuga
Barnvänligt
Ej nedre botten

Bostad 1

Storlek
Minst 40 kvm / Minst 2 rum
Max hyra
10 000 kr/mån
Typ
Hyresrätt
Områden
Vasastan
Södermalm / Gröndal
Hammarby / Årsta / Enskede Gård / Sjöstad
Johanneshov / Enskededalen
Enskede
Älvsjö
Hägersten
Saltsjö / Nacka / Hammarby
Saltsjö-Boo
Saltsjöbaden
Sundbyberg

Annonsör

För att kunna kontakta annonsören och se alla detaljer måste du själv ha en annons

Aktiv 2 veckor sedan

Annons

25 visningar