Vi använder cookies på den här sidan. Om du stannar kvar på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.Läs mer härx

Bostad för byte finnes på Östgötagatan 72B, Stockholm

Östgötagatan 72B

Adress
Östgötagatan 72B, 116 64 Stockholm
Storlek
65 kvm / 2 rum
Hyra
8 500 kr/mån
Våning
3 tr
Typ
Hyresrätt
Hyresvärd
HSB
Område
Södermalm / Gröndal

Bostad 1 - Beskrivning

Rymlig 2a i Skanstull bytes mot 3a eller större

2a på Östgötagatan 72B med fönster som vetter mot lummig innergård. 62 kvadrat men känns mycket större då den har en generös takhöjd. Exakt hyra 8735 kr efter höjningen med 1.8% i år. Bara några minuters promenad till Årstaviken, Ringen och tunnelbanan.

Kvarteret Metspöet uppfördes mellan 1911 och 1930 och genomgick en totalrenovering under senare delen av 1990-talet där man valde att bibehålla den tidstypiska karaktären. Fasaderna är kalkstensputsade i olika kulörer. Kvarteret har en gemensam innergård som är välanvänd under sommarhalvåret. Hyresvärd HSB som är toppen och håller huset rent och fint, och trädgården är väl omskött! Endast två lägenheter per våning, och ett väldigt lugnt och tyst hus med trevliga grannar!

Vi trivs superbra men letar efter en lägenhet med ett till rum, gärna något liknande i gammal stil men med tre rum eller mer. Vi har inte bråttom med ett byte utan tänker oss ett byte i slutet av året eller nästa år och vi är seriösa i vårt byte. Vi är ute i god tid för då det kan ta tid att hitta rätt. EJ intresserade av nyproduktion.

Detaljer

Hiss
Tvättstuga
Diskmaskin
Barnvänligt
Ej nedre botten

Bostad 1

Storlek
Minst 60 kvm / Minst 3 rum
Max hyra
12 000 kr/mån
Typ
Hyresrätt
Områden
Norrmalm / Gamla Stan
Kungsholmen / Essingeöarna
Vasastan
Östermalm / Gärdet / Djurgården
Södermalm / Gröndal
Hägersten

Annonsör

För att kunna kontakta annonsören och se alla detaljer måste du själv ha en annons

Aktiv 2 dagar sedan

Annons

40 visningar