Vi använder cookies på den här sidan. Om du stannar kvar på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.Läs mer härx

Bostad för byte finnes på Mjölnarstigen 39, Spånga

Mjölnarstigen 39

Adress
Mjölnarstigen 39, 163 41 Spånga
Storlek
64 kvm / 2 rum
Hyra
8 432 kr/mån
Våning
0 tr
Typ
Hyresrätt
Hyresvärd
Wåhlin
Område
Spånga

Bostad 1 - Beskrivning

Bromsten, Spånga

1 mot 1

Mjölnarstigen 39

Visa på karta

2 rum ∙ 64 kvm ∙ Bottenvåning

8 432 kr/månad

Balkong/terrass

Hiss

Badkar
Jättetrevlig 2:a på 64kvm med en egen uteplats som har sol hela dagen under sommartid! På uteplatsen finns goda sällskapsmöjligheter så väl som odling.

Lägenheten har en härlig planlösning med ett stort kök med goda bänkytor. Köket når man från två olika sidor i lägenheten och det ryms ett större matbord.

Fastigheten är placerad i ett lugnt villaområde. På innergården leker barnen tryggt, så det är perfekt för en barnfamilj. Utanför går bussar åt Vällingby, Sollentuna, Kista, Solna och Sundbyberg mm. Jag har egen parkering för 175kr i månaden, som ni kan ta över om ni hellre kör bil.
Det tar 7min att gå till Spånga station, pendeln är inne på Centralen inom en kvart. Alltså ett väldigt bra läge om man vill bo lite lugnare men ändå ha goda förbindelser och närhet till stan. Det är promenadavstånd till mataffärer och postombud, men det finns även en ny installerad iBox vid fastigheten. Närhet till skolor och förskolor.

Badrummet är helkaklat med både handdukstork och fördraget för tvättmaskin om man vill ha det. Det går även att installera diskmaskin i köket, vilket jag inte gjort men allt är redan draget och fixat.
Jag har ett eget stort vindsförråd som du når med hissen.

Jag söker något med lägre hyra pga ändrade arbetsförhållanden. Trivs väldigt bra här men har insett att jag behöver något mindre, med lägre hyra.
Ni når mig på sms 076 072 44 50

Detaljer

Hiss
Balkong/Terass
Egen tvättmaskin
Badkar
Tvättstuga

Bostad 1

Storlek
Minst 20 kvm / Minst 1 rum
Max hyra
6 000 kr/mån
Typ
Hyresrätt
Områden
Norrmalm / Gamla Stan
Kungsholmen / Essingeöarna
Vasastan
Östermalm / Gärdet / Djurgården
Södermalm / Gröndal
Hägersten
Vällingby
Spånga
Bromma
Solna
Sundbyberg

Annonsör

För att kunna kontakta annonsören och se alla detaljer måste du själv ha en annons

Aktiv 6 dagar sedan

Annons

21 visningar