Vi använder cookies på den här sidan. Om du stannar kvar på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.Läs mer härx

Bostad för byte finnes på Lyckovägen 9B, Bromma

Lyckovägen 9B

Adress
Lyckovägen 9B, 167 52 Bromma
Storlek
34 kvm / 1 rum
Hyra
4 973 kr/mån
Våning
1 tr
Typ
Hyresrätt
Hyresvärd
Einar Mattsson
Område
Bromma

Bostad 1 - Beskrivning

Lägenheten har ett vardagsrum med stora fönster som vetter mot en park i österläge, en rymlig sovalkov, badrum med badkar samt kokvrå. Det är 2,7 m i takhöjd och goda förvaringsmöjligheter. Hiss finns i nära anslutning till bostaden.

Huset är från 1940-talet, byggt i funkisstil, är kulturminnesmärkt och beläget i en vacker park ett stenkast från Mälaren och badplatser samt naturnära promenadstråk. Det är gångavstånd till bra kommunikation via tvärbanan (Alviks strand), tunnelbanan (Alvik) samt Nockebybanan. Miljön skapar ett unikt och trivsamt boende med många gemensamma lokaler i huset såsom foajé, matsal med restaurangkök, salong och terrass med utsikt över hela Stockholm. Intressegrupper och aktiviteter arrangeras för intresserade med inriktning på bl.a. trädgård, konst, film, bokcirklar, bridge m.m. Det finns även en textilateljé, verkstad och ett gym.

Elfvinggården är Nordens största kvinnokollektiv, utan något krav att ingå i ett klassiskt kollektivliv. Det ägs av Systrarna Elfvings Stiftelse och förvaltas av Einar Mattsson. Stiftelsen hyr ut bostäder till ensamstående kvinnor som har bott i Stockholms län i minst 5 år under sin livstid och som tjänar högst 30 000 kr/mån brutto samt har studerat minst 2 år på högskola. Mer om Elfvinggården går att finna på elfvinggarden.com.

Jag önskar byta till en 2:a eller större inom Stockholm.

Med vänliga hälsningar,
Agnes Ersson

Detaljer

Hiss
Badkar
Tvättstuga

Bostad 1

Storlek
Minst 40 kvm / Minst 2 rum
Max hyra
10 000 kr/mån
Typ
Hyresrätt
Områden
Norrmalm / Gamla Stan
Kungsholmen / Essingeöarna
Vasastan
Östermalm / Gärdet / Djurgården
Södermalm / Gröndal
Hägersten
Vällingby
Bromma

Annonsör

För att kunna kontakta annonsören och se alla detaljer måste du själv ha en annons

Aktiv 2 dagar sedan

Annons

25 visningar