Vi använder cookies på den här sidan. Om du stannar kvar på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.Läs mer härx

Bostad för byte finnes på Lidnersgatan, Stockholm

Lidnersgatan

Adress
Lidnersgatan, 112 53 Stockholm
Storlek
40 kvm / 1 rum
Hyra
6 100 kr/mån
Våning
1 tr
Typ
Hyresrätt
Hyresvärd
HSB
Område
Kungsholmen / Essingeöarna

Bostad 1 - Beskrivning

Superfin 1a i Kristineberg bytes mot större!

Etta med högt i tak på 36,5 kvm i 30-talshus i Kristineberg på Kungsholmen, 4 minuter till tunnelbanan. Rymligt kök och badrum med badkar.

- I hallen finns två inbyggda garderober med överskåp och gott om förvaring.
- Rummet har tre stora fönster i två väderstreck. Jag har delat av rummet i en sovrumsdel och en vardagsrumsdel med takskenor och gardiner. Jag har en 160 säng och en stor soffa och det är gott om golvyta kvar.
- I köket finns plats för fyra att sitta och äta. Det finns supermycket förvaring, en delad kyl/frys, elspis och fläkt. Finns även ett städskåp.
- I badrummet finns förutom badkar, toa och handfat en handdukstork och det finns framdragen el om man vill byta ut badkaret mot en dusch för att sätta in en egen tvättmaskin.

Huset har tre tvättstugor, grovsoprum, cykelförråd och barnvagnsförråd. Det ingår även ett vindsförråd till lägenheten. Utanför huset finns en liten grusad trädgård med bänkar och bord där man kan grilla på sommaren. Lätt att hitta parkering. Boendeparkering kostar ca 1000 sek/månad.

I Kristineberg bor man med närhet till vatten och grönområden samt flera mataffärer. Från lägenheten är det ca 4 minuters promenad till tunnelbana (gröna linjen), 3 minuters promenad till närmsta badklippa och 10 minuters promenad till Hornsbergs strand där det finns många restauranger och caféer.

Ett supermysigt och lugnt område!

Detaljer

Badkar
Tvättstuga

Bostad 1

Storlek
Minst 40 kvm / Minst 2 rum
Max hyra
10 000 kr/mån
Typ
Hyresrätt
Områden
Norrmalm / Gamla Stan
Kungsholmen / Essingeöarna
Vasastan
Östermalm / Gärdet / Djurgården
Södermalm / Gröndal
Spånga
Bromma
Solna
Sundbyberg

Annonsör

För att kunna kontakta annonsören och se alla detaljer måste du själv ha en annons

Aktiv 2 veckor sedan

Annons

17 visningar