Vi använder cookies på den här sidan. Om du stannar kvar på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.Läs mer härx

Bostad för byte finnes på Lästmakargatan 21, Stockholm

Lästmakargatan 21

Adress
Lästmakargatan 21, 111 44 Stockholm
Storlek
31 kvm / 1 rum
Hyra
6 000 kr/mån
Våning
5 tr
Typ
Hyresrätt
Hyresvärd
Einar Mattsson
Område
Norrmalm / Gamla Stan

Bostad 1 - Beskrivning

Exakta hyran är 6380SEK inklusive el har skrivit 6000 i annonsen då hyran är inkl el.

Lägenheten ligger på Lästmakargatan som är en väldigt tyst gata. När du befinner dig i lägenheten så störs du inte av livet utanför då fönstret och den franska balkongen ligger mot innergården är det väldigt tyst.
Lägenheten är rymlig och känns större än vad kvadratmetrarna anger, med stort ljust fönster som ger ett otroligt ljusinsläpp, fransk balkong med dubbeldörrar och fin utsikt samt ett stort badrum med plats för badkar.
Lägenheten har ett stort köksutrymme med mycket förvaring och plats för att laga mat vilket dem flesta 1:or i byggnaden inte har. Finns även en utrullningsbar köksö. Lägenheten ligger mycket ostört då vi endast har grannar vägg i vägg på ena sidan av lägenheten.

På våningsplanet under finns en stor gemensam terrass mot innergård samt 2 tvättstugor. Till lägenhetenet finns ett cykelrum samt garageplats att hyra under huset. Föredrar man kollektivtrafik är det nära till alla tunnelbanelinjer vid Kungsträdgården, Östermalmstorg, Hötorget, och flera busslinjer på Kungsgatan och Sveavägen.

Underbar ljus lägenhet som är ligger så centralt i Stockholm City som det kan bli. Du bor 1min från Stureplan och Kungsgatan. Granne med MOOD-gallerian och ett stenkast från, NK, Konserthuset, biograferna Rigoletto och Saga. restaurangerna i K25 och det mesta av huvudstadens utbud. Vill du bo centralt mitt i city är detta en lägenhet för dig!

Detaljer

Balkong/Terass
Tvättstuga
Ej nedre botten

Bostad 1

Storlek
Minst 60 kvm / Minst 3 rum
Max hyra
12 000 kr/mån
Typ
Hyresrätt
Områden
Hammarby / Årsta / Enskede Gård / Sjöstad
Vällingby
Solna
Sundbyberg

Annonsör

För att kunna kontakta annonsören och se alla detaljer måste du själv ha en annons

Aktiv 7 dagar sedan

Annons

16 visningar