Vi använder cookies på den här sidan. Om du stannar kvar på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.Läs mer härx

Bostad för byte finnes på Hornsbergs Strand 23, Stockholm

Hornsbergs Strand 23

Adress
Hornsbergs Strand 23, 112 16 Stockholm
Storlek
51 kvm / 2 rum
Hyra
10 533 kr/mån
Våning
2 tr
Typ
Hyresrätt
Hyresvärd
Fastighetsbolaget Ösra Kungsholmsportalen
Område
Kungsholmen / Essingeöarna

Bostad 1 - Beskrivning

Ljus och fräsch lägenhet med öppen planlösning samt stort ljusinsläpp. Lägenheten är 51kvm men känns mycket större på grund av den öppna planlösningen. Lägenheten har en fransk balkong. Badrummet är stort och har både tvättmaskin och torktumlare, golvvärme och helkaklat. I köket går det utmärkt att installera en diskmaskin.
Lägenheten har gott om garderober och har förråd.

Området runt huset är lugnt och i lägenheten ännu lugnare, inget oväsen i huset som lägenheten ligger. Lägenheten har säkerhetsdörr.

Som framgår är adressen Hornsbergs strand där den populära badplatsen finns med många restauranger samt fina promenadstråk både vid stranden och på andra sidan vattnet mot Pampas Marina. På andra sidan adressen och vattnet finner du Karlbergs Slott.

Garage finns i huset. 3 minuters promenad till Stadshagens tunnelbana. 1 minut till Sats-gymmet. 5 minuter till Ica Maxi. Knappt 15 minuters promenad till Fridhemsplan.

Jag är främst intresserad av en mindre eller större sekelskifteslägenhet i områdena Vasastan, Kungsholmen, Norrmalm, Gamla stan, Östermalm, men öppen för förslag även om det inte är en sekelskifteslägenhet men ligger i stadskärnan. Kan även tänka mig en sekelskifteslägenhet i stadskärnan i Södermalm.

Välkommen att höra av dig som är intresserad eller vill ha mer information om lägenheten.

Detaljer

Hiss
Egen tvättmaskin
Torktumlare
Barnvänligt

Bostad 1

Storlek
Minst 20 kvm / Minst 1 rum
Max hyra
8 000 kr/mån
Typ
Hyresrätt
Områden
Norrmalm / Gamla Stan
Kungsholmen / Essingeöarna
Vasastan
Östermalm / Gärdet / Djurgården
Södermalm / Gröndal

Annonsör

För att kunna kontakta annonsören och se alla detaljer måste du själv ha en annons

Aktiv 3 veckor sedan

Annons

99 visningar