Vi använder cookies på den här sidan. Om du stannar kvar på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.Läs mer härx

Bostad för byte finnes på Gamla Enköpingsvägen, Sundbyberg

Gamla Enköpingsvägen

Adress
Gamla Enköpingsvägen, 174 61 Sundbyberg
Storlek
76 kvm / 3 rum
Hyra
13 000 kr/mån
Våning
2 tr
Typ
Hyresrätt
Hyresvärd
Wahlins fastigheter
Område
Sundbyberg

Bostad 1 - Beskrivning

Ljus 3 r.o.k i naturnära Ursvik, ca 10 min från Sundbyberg centrum. Lägenheten stod färdig i maj 2019, vi är de enda hyresgästerna som bott i lägenheten. Lägenheten som ligger på våning 2 av 4 har öppen planlösning, stort ljusinsläpp och stor balkong i söderläge. För den som har bil finns ett värmegarage i huset (hiss raka vägen ner!), för den som hellre cyklar finns flera lättillgängliga cykelförråd. Hyra: 12,600 kronor/månad. Seriös och bra hyresvärd (Wåhlin Fastigheter).


Mer information om lägenheten:


ÖPPEN PLANLÖSNING

Stort vardagsrum och kök med öppen planlösning och fönster i tre riktningar vilket ger bra ljusinsläpp. Rymligt och praktiskt kök från Vedum med diskmaskin och induktionshäll. Stor hall med klinkergolv, två rymliga garderober och ett städskåp.


SOVRUM

Rymligt sovrum med två fönster. Mindre walk-in-closet i anslutning till sovrummet som ger bra förvaring.


BADRUM

Helkaklat badrum med duschväggar, handdukstorkare och förberett för tvättmaskin/kombimaskin. Finns flera tvättstugor i anslutning till huset där det är enkelt att få tvättider.


BIL/CYKEL/FÖRRÅD

Många som bor i Ursvik cyklar till Solna/Sundbyberg/city och det finns cykelförråd i huset. Är man bilägare finns det ett värmegarage i huset (850 kr/månad). Tillhörande lägenhetsförråd finns på vinden.


OMRÅDET URSVIK

Ursvik tillhör Sundbyberg och ger känslan av en mindre, mysig och familjär stadsdel. I närheten finns flera butiker och ca 1 km till tunnelbanan (2021 får Ursvik tvärbana!). I området finns flera lekplatser, förskolor, aktivitetsområden, naturreservat och gym. Läs mer om Ursvik på https://ursvik.se/om-ursvik/omradet/.


BYTE

Jag önskar en mindre lägenhet, minst en 2:a, helst i Sundbyberg/Solna.

Detaljer

Nyproduktion (max 1 år)
Hiss
Balkong/Terass
Tvättstuga
Diskmaskin
Barnvänligt

Bostad 1

Storlek
Minst 40 kvm / Minst 2 rum
Max hyra
8 000 kr/mån
Typ
Hyresrätt
Områden
Solna
Sundbyberg

Annonsör

För att kunna kontakta annonsören och se alla detaljer måste du själv ha en annons

Aktiv 1 vecka sedan

Annons

16 visningar