Gå direkt till innehållet - skippa över menyn
Vi använder cookies på den här sidan. Om du stannar kvar på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. Läs mer härx

Bostad för byte finnes på Friisgatan 8A, Malmö

shuffle
1 mot 1

Friisgatan 8A

Jag är intresserad av byte med inflytt i november-december 2023, alternativt senast januari 2024 (på grund av nytt jobb på g behöver jag flytta relativt snart, är öppen för att lösa uppsägningstiden tillsammans med den jag byter med om det är möjligt för att slippa dubbla hyror).

Har jag tryckt intresse går jag gärna vidare med visning så snart som möjligt! Skickar också gärna fler bilder och film. Eftersom jag har familj i Göteborg kan jag även lösa visning med "ombud" för att spara tid i bytesprocessen.

___

Vacker, genomgående sekelskiftestvåa på Malmös mysigaste gata. Äldre dubbeldörrar med charmiga mönster i träet bjuder dig in i hallen. Lägenheten har väl tilltagna rum som alla har bevarade brädgolv och stuckaturer. Högt i tak och fönster med härligt ljusinsläpp. Helkaklat badrum. Vardagsrum med burspråk och spegelskjutdörrar mot hall och sovrum. Stort och toppmodernt kök, med charmiga detaljer som höga golvlister, rundade väggar och ett vackert fönster mot innergården.

Tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin finns i lägenheten. I anslutning till köket finns en stor klädkammare som idag delvis används som liten ateljé. Två garderober finns i sovrummet och ett stort vindsförråd i trapphus på gården.

Bästa läge, på bilfri gata precis bredvid Triangelns tågstation och fem minuter från Pildammsparken, Folkets park och Möllan. Gatan är numera gågata året om, med härliga uteserveringar och några av stans bästa ställen för öl, vin och italiensk mat inpå knuten. Det tar 15 minuter med cykeln ner till Ribersborgsstranden och 20 minuters promenad till Stortorget.

Lugn trappuppgång med fina grannar. Heimstaden är snabba med att rycka ut vid felanmälningar och vår bovärd är alltid trevlig och tillmötesgående.

___

Bra att veta: Årets andra hyresförhandling har strandat under sommaren, Heimstaden har som förslag på ny hyra 10 652 :- (en extra höjning på 1,75%). Den nya hyran är helt oförhandlad och jag har därför valt att skriva ut nuvarande, förhandlade hyra istället.

Om bostaden

Typ

Hyresrätt

Storlek

70 kvm / 2 rum

Hyra

10 500 kr

Hyresvärd

Våning

3 tr

Område

Malmö, innerstad

De vill byta till

Typ

Hyresrätt

Minst antal rum

2

Minsta boarea

60 kvm

Max hyra

10 000 kr

Områden / städer

Nordstaden / Vasastaden / Johanneberg

Örgryte / Johanneberg / Lorensberg

Linnéstaden / Guldheden

Majorna / Högsbo

Asperö, Brännö, Donsö, Köpstadsö, Styrsö, Vrångö

Marstrand

Kungälv

Svanesund

Henån / Varekil

Öckerö

Intresserad av bostaden?

För att kunna kontakta annonsören och se alla detaljer måste du själv ha en annons.