Vi använder cookies på den här sidan. Om du stannar kvar på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.Läs mer härx

Bostad för byte finnes på Björkvallavägen 10, Upplands Väsby

Björkvallavägen 10

Adress
Björkvallavägen 10, 194 76 Upplands Väsby
Storlek
69 kvm / 3 rum
Hyra
7 119 kr/mån
Våning
3 tr
Typ
Hyresrätt
Hyresvärd
Väsbyhem
Område
Upplands Väsby

Bostad 1 - Beskrivning

Välkommen till denna fina 3:a på Björkvallavägen 10 i Upplands Väsby. Bostaden är på 69m² och har ett fint orginal kök, ett badrum från -01 med plats för tvättmaskin eller badkar, ett stort vardagsrum med utgång till balkong. Alla väggar och golv (utom mattan i hallen och parketten i vardagsrummet) gjordes om 2017. Möjlighet till omlackning av skåpluckor finns. Exakt hyra är 7119kr.

På Björkvallavägen bor man ett stenkast från allt Upplands Väsby har att erbjuda. Ca. 200 meter från dörren finner man generöst med restauranger som bjuder besökaren på smakupplevelser från världens alla hörn. Intill Väsby Centrum finns också flertalet mysiga caféer, shoppingbutiker, gym, vårdcentral och mycket mer. Inom gång-/cykelavstånd från bostaden finns också förskola/skola, trevliga parker och pendeltågsstationen. 5 minuter promenad tar dig till tågstationen och med tåget når man både Stockholm City och Uppsala på ca 25 minuter samt Arlanda på ca 8 minuter.

Önskar du att njuta av ett centralt boende med allt man kan tänka behövas alldeles utanför husknuten så kan det här vara något för dig.

Är öppen för att byta med det mesta och vill helst landa nära pendellinjen någonstans mellan Norrviken och Södrastation. Även blivande BRF:er är av intresse och öppnar upp för längre avstånd från kommunaltrafiken.

Detaljer

Nyrenoverat
Balkong/Terass
Egen tvättmaskin
Badkar

Bostad 1

Storlek
Minst 40 kvm / Minst 2 rum
Max hyra
12 000 kr/mån
Typ
Hyresrätt
Områden
Norrmalm / Gamla Stan
Kungsholmen / Essingeöarna
Vasastan
Östermalm / Gärdet / Djurgården
Hammarby / Årsta / Enskede Gård / Sjöstad
Saltsjö / Nacka / Hammarby
Gustavsberg
Solna
Sundbyberg
Stenhamra
Täby
Sollentuna

Annonsör

För att kunna kontakta annonsören och se alla detaljer måste du själv ha en annons

Aktiv 21 tim sedan

Annons

15 visningar