Vi använder cookies på den här sidan. Om du stannar kvar på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.Läs mer härx

Bostad för byte finnes på Barnängsgatan 58, Stockholm

Barnängsgatan 58

Adress
Barnängsgatan 58, 116 41 Stockholm
Storlek
74 kvm / 2 rum
Hyra
8 500 kr/mån
Våning
1 tr
Typ
Hyresrätt
Hyresvärd
SEB tryggliv
Område
Södermalm / Gröndal

Bostad 1 - Beskrivning

Superfin 50-tals lägenhet i bästa området på Södermalm!

Lägenheten ligger på våning 1 (ej bottenvåning!) och det är ingen insyn. Fransk balkong mot gatan. Lägenheten är en stor 2.5a på 74 kvm med helkaklat badrum med golvvärme, handdukstork och badkar (finns möjlighet att koppla in tvättmaskin om man hellre vill ha det) kök med plats för 4-6 personer, sovrum mot gård, rymlig hall samt stort ljust vardagsrum. Till lägenheten finns även ett vindsförråd. I övrigt mycket bra med förvaring såsom walk in closet och original inbyggda garderober i hall och stora/djupa köksskåp i kök.

Nylagt linoleum golv i hall, kök och sovrum 2016. Parkett i vardagsrum.

Stambytt fastighet 2015. Bland annat renoverades då badrum, fönster och allmänna utrymmen såsom källare och tvättstuga. I huset finns även barnvagnsrum, cykelrum- tre stycken bokningsbara tvättstugor med tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. En fin innergård med lekplats, grillplats, plats för cyklar och odlingslådor.

Fastigheten är belägen i ett mycket lugnt område i utkanten av Tengdahlsparken och med närhet till Vitabergsparken samt norra Hammarbyhamnen. Bra kommunikationer med buss nr 2, 66, 57 och 76 samt även båten till Hammarby sjöstad.

Fantastiska grannar! Vi vill inte flytta från lägenheten eller huset egentligen men familjen växer och vi behöver minst ett rum till och säker då framförallt efter en lägenhet i samma område eller hus. Obs, vi söker endast stambytt lägenhet då vi nyligen genomlevt ett stambyte

Detaljer

Badkar
Tvättstuga
Barnvänligt

Bostad 1

Storlek
Minst 80 kvm / Minst 3 rum
Max hyra
12 000 kr/mån
Typ
Hyresrätt
Områden
Södermalm / Gröndal

Annonsör

För att kunna kontakta annonsören och se alla detaljer måste du själv ha en annons

Aktiv 2 månader sedan

Annons

81 visningar