Gå direkt till innehållet - skippa över menyn
Vi använder cookies på den här sidan. Om du stannar kvar på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. Läs mer härx

Bostad för byte finnes på Barnängsgatan 58, Stockholm

shuffle
1 mot 1
No image

Barnängsgatan 58

Trivsam lägenhet i bästa området på söder!

Lägenheten är genomgående och ligger högt upp på våning 1 (d.v.s. ej bottenvåning!) vilket känns som våning 2. Det är ingen insyn, man ser mest himmel och träd.

Mysig större fransk balkong mot lugn återvändsgränd utan trafik och med många fina gröna träd precis utanför. Här finns möjlighet att hänga krukor och ställa balkonglådor. Balkongen har två glasdörrar och öppnar man båda så känns det verkligen som en riktig balkong. Närmsta granne är vackra Barnängens Herrgård från 1700-talet. I omgivningarna finns flertalet kulturhus.

Lägenheten är en stor 2.5a på 74 kvm med nyrenoverat helkaklat badrum med vägghängd toalett, golvvärme, handdukstork och badkar (det är förberett för tvättmaskin om man hellre vill ha det).

Mysigt kök med plats för 4-6 personer och mycket förvaring i djupa och höga originalskåp.

Stort sovrum mot trivsam grön innergård med en stor garderob, walk in closet variant. Hyllplan upp till tak samt klädstänger.

Rymlig hall med snygga och praktiska inbyggda garderober. Original från 1949. Bland annat med klassisk tvättlucka. Säkerhetsdörr.

Stort ljust vardagsrum med den franska balkongen och där även "halvan" är belägen.
Den kan med fördel användas som matrum, arbetsrum eller som ytterligare ett sovrum. Vi har haft alla varianter genom åren.

Till lägenheten finns ett stort vindsförråd och ett mindre källarförråd.

Linoleumgolv i hall, kök och sovrum inlagt 2016. Parkett i vardagsrum.

Stambytt fastighet 2014. Bland annat renoverades då badrum, fönster och allmänna utrymmen såsom källare och tvättstuga. I huset finns även barnvagnsrum, cykelrum, fyra stycken bokningsbara tvättstugor med tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Mycket lätt att få tvätttid i dessa.

En fin grönskande innergård med lekplats, grillplats, plats för cyklar och odlingslådor.

Fastigheten är belägen i ett mycket lugnt och kulturhistoriskt viktigt område i utkanten av Tengdahlsparken och med absolut närhet till Vitabergsparken samt norra Hammarbyhamnen. Bra kommunikationer med buss nr 2, 66, 57 och 76 samt även båten till Hammarby sjöstad och Djurgården.

Fantastiska grannar! Vi vill inte flytta från lägenheten eller huset egentligen men vi behöver minst ett rum till och vi söker då framförallt efter en lägenhet i samma område eller till och med samma hus.

Vi är mycket seriösa i vårt sökande efter större lägenhet och kan flytta relativt omgående om rätt lägenhet dyker upp.

Ny hyra för 2023 är 9300:-
Vi ber om ursäkt att vi sänkt lite i annonsbeskrivningen. Men vi vill gärna involvera fler bytesmöjligheter där några hundralappar till kanske inte är avgörande.

Om bostaden

Typ

Hyresrätt

Storlek

75 kvm / 2 rum

Hyra

8 900 kr

Hyresvärd

SEB tryggliv

Våning

1 tr

Område

Södermalm / Gröndal

Detaljer

done Hiss

done Badkar

done Tvättstuga

done Barnvänligt

done Blivande BRF

De vill byta till

Typ

Hyresrätt

Minst antal rum

3

Minsta boarea

60 kvm

Max hyra

12 000 kr

Områden / städer

Södermalm / Gröndal

Intresserad av bostaden?

För att kunna kontakta annonsören och se alla detaljer måste du själv ha en annons.